Díl č. 4 – Vzkaz od Veroniky

Rada bych pozdravila, ale nějak se k tomu nemám, protože zdravím lidi, kteří si to zaslouží. Ty, Tomáši, zdaleka ne.

Jsi prolhaný manipulátor, a to mi dost vadí. To, jak se chováš, je promyšlený tah, akorát nevidím smysl, ale předpokládám, že Ty ho určitě víš.

Překvapení, že?

Vzhledem k tomu, že jsem dost často s vámi jezdila na výlety, výpravy tábory, kde se vše mělo dít, tak bych si dovolila můj pohled na věc, protože zjevně jsme každý byli asi úplně někde jinde, že?

Uniká mi smysl, kdo koho zneužíval? Pokud si pamatuješ, tak já jsem s tebou řešila různé prohřešky vůči děvčatům, kdy jsi je neustále uháněl, osahával, byl jsi k nim dost vulgární. Chtěl jsi používat své prsty k různým účelům. Nějak jsi nevypadal, že jsi psychicky trpěl. Vysmíval ses jim, mne a i Matějovi. Nikdo se s tebou nechtěl bavit, protože jsi je prostě obtěžoval.

Viděla jsem fotky, co jsi používal v různých médiích, proboha, vždyť to jsou fotky z různých akcí, který jsi jen ostříhal a upravil, prostě lžeš a snažíš se zmanipulovat další.

Taky jsi byl několikrát přistižen při lži, ani jsi neměl potřebu omluvit se. To by totiž nesedělo do Tvých plánů, vid?

Co Facebook? Tam to máš ošéfovaný, co? Dala jsem koment pod nějaký Tvůj do očí bijící článek a co se nestalo? Zablokoval jsi mě, že to vypadá, že ani neexistuješ :o), Tak sakra, že jsi neodpověděl? To ses taky bál, co?

Je Pravda, že Matej Tě brával na výlety, protože prostě lítost. Vaše osudy byly dost podobný, tak mu to bylo líto. Ale zapomněl jsi také podotknout, že na ty výlety Matěj bral často i mě. Ve většině případů, kdy Ti řekl, že jedu taky, tak jsi najednou nemohl, nechtěl. Prostě jsi nikam nechtěl jezdit, když u toho byl někdo další. Nějaký důvod k tomu byl?

Na výlet do Europaparku pozval Matěj mě a ty ses k nám vetřel. Teď ale píšeš, že tě Matěj vzal do zábavního parku v Německu. Že jsem tam jela já, a že ty ses pozval dodatečně sám, jsi jaksi zapomněl napsat.

Celé dětství jsi byl outsider pro své obtěžující chování, a to je ten důvod, proč jsi prostě začal tuhle akci. Chtěl ses dostat na výsluní, chceš mít svých 15 minut slávy, ale já doufám, že se Ti to nepovede. Zamotáváš se do svých lží, čím dál víc, a ono to už musí prasknout.

Veronika

Táborová kuchařka

Napsat komentář